Categorized | Festivals and Events

“Friends Of Thailand” Awards 2010

Posted on 01 September 2010 by admin

Autoritatea de Turism din Thailanda (TAT) este mândră să isi anunţe câştigătorii “Friends of Thailand” 2010. Acestea vor fi oferite în cadrul unei ceremonii speciale pe 27 septembrie 2010, la Grand Centara Bangkok.

Premiul “Friends of Thailand” exprima aprecierea Thailandei intre partenerii si prieteniile sale “internaţionale”, si este oferit pentru contribuţia lor la dezvoltarea continuă a turismului thailandez. Premiile recunosc indivizi, grupuri de indivizi, organizaţii, agenţii şi la nivel mondial care au jucat un rol important în promovarea Thailanda în străinătate şi au contribuit la publicitate mai largă de destinaţie în comunitatea internaţională.

Pentru anul 2010, un total de 75 premii vor fi prezentate la destinatari din 29 de ţări în patru categorii:

Individuale internaţionale / Organizaţia: 18 Premii
Operatorii de turism International: 26 Premii
MEDIA International: 23 Premii
International Airlines: 8 Premii

TAT guvernator domnul Suraphon Svetasreni declara: “Aceasta este o ocazie foarte important pentru noi. Este o parte din tradiţia Thai si ii recunosc pe toti cei care ne ajuta şi ofera sprijin, mai ales în vremuri de nevoie. Multe dintre aceste persoane, agenţii, companii şi organizaţii duc o muncă grea, adesea, chiar dincolo de strigatul de ajutor, pentru a ajuta la Thailanda şi poporul Thai. “Este foarte important ca acestea să fie recunoscute.”

“Friends of Thailand” au fost introduse pentru prima dată de TAT în 1996. De atunci, TAT a prezentat premiile la fiecare doi ani, cu excepţia anului 2006. Colectiv, un total de 435 premii au fost prezentate la destinatarii din 57 de ţări.

Nominalizările trebuie să aibă reşedinţa în străinătate şi au jucat un rol important în promovarea turismului, precum şi o imagine pozitivă din Thailanda între 2008 şi 2009.

Autoritatea de Turism din Thailanda 24 de birouri de peste mări sunt responsabili pentru nominalizarea din persoane calificate / organizaţii pentru premii. Alegerea finală este făcută de către un comitet de selecţie care cuprinde un număr de persoane distinse din industria turismului thailandez.

Leave a Reply