Categorized | News

Câștigă un voiaj în Țara Surâsului!

Posted on 27 May 2015 by admin

Green Season – o campanie de promovare a turismului în lunile mai-septembrie

Cum ar fi dacă, odată ajuns pe aeroportul din Bangkok și întinzând pașaportul să ți se pună ștampila de intrare, ți se spune: „Felicitări, ați câștigat – data viitoare sunteți invitatul nostru special!”…

Cum este posibil așa ceva:

Un sistem electronic performant, Tor Mor 29, permite numărarea în timp real a vizitatorilor intrați pe teritoriul Thailandei. La fiecare milion de intrări, fix acea persoană care s-a înregistrat cu nr 1.000.000, 2.000.000, 3.000.000 și așa mai departe, va fi anunțată pe loc că este câștigătoarea campaniei de promovare.

Cum ești răsplătit dacă ești al milionulea?

Printr-un premiu grozav, ce constă în două bilete de avion dus-întors din țara de origine până la Bangkok și 5 nopți de cazare pentru următoarea vizită în Thailanda, valabile un an.

Cum și de ce s-a inițiat proiectul Tourism Authority of Thailand:

Se știe că, pe timp de vară, în Thailanda este off-season (low season); turiștii străini vin în număr mai mic în cele cinci luni (mai-septembrie) față de restul anului. Pentru a stimula apetitul de călătorie al celor aproximativ 250.000 de persoane la care au acces fiecare dintre cele 28 de birouri regionale din lume ale TAT, s-a decis că vor fi atribuite cel puțin 10 astfel de premii, cu o medie de 2 pe lună, până la sfârșitul campaniei (30 septembrie 2015).

Așadar, dacă ai decis să pleci în Thailanda de acum și până în septembrie 2015, poți avea norocul să repeți voiajul – cu statut deplin de musafir al Regatului Siamului!

Tags | ,

2 Responses to “Câștigă un voiaj în Țara Surâsului!”

  1. Soiman Emanuela Mona-Lisa says:

    Mi as dori enorm!Pana acum am vazut doar Grecia si asta datorita salariului mic insa e de apreciat initiativa dumneavoastra!Mult succes in continuare!

  2. ARITINA DOBOS says:

    Dupa Dubai, din care m-am intors de curand si dupa care am ramas cu amintiri de neuitat, trebuie intai sa fac o pauza si sa uit putin din ce-am vazut si dupa aceea poate o sa fac si urmatorul pas. Ma gandesc , cine stie poate sa fiu eu cea cu nr. 2 sau 3 milioane. Vise, dar visele se pot implini…


Leave a Reply