Categorized | Stay At, Videos, Where to Eat

48 de ore in Bangkok

Posted on 20 October 2010 by admin

Cu templele sale aurite, taxiuri tuk-tuk, bucătăria picantă şi viaţa de noapte ultra-lejera, Bangkok este plin de contradicţii, congestionat si cu o alura exotica veche de secole. Ce poti face in 24 de ore in capitala imperiului? Iata cateva sugestii de la corespondenţii Reuters cu pentru a vă ajuta să profitaţi din plin de o vizită de 48 de ore:

18:00 – În primul rând, obţine the-big-picture. Indrepta-te la Sathorn pentru un Sundowner la Vertigo Grill and Bar Moon (www.banyantree.com). Situat la etajul 61, in aer liber barul de pe acoperiş nu este pentru cei înclinaţi ameţelii, oferind o vedere panoramică spectaculoasă din Bangkok. Ajungi acolo devreme pentru a-ti asigura o masa la marginea terasei. Salon chic este popular cu mulţime “cocktail”, bogată şi frumoasă. Regulile de imbracaminte sunt foarte stricte: NU pantalonilor scurţi sau flip-flops-ilor. Programul de lucru: 17 – 1 am (daca vremea permite)

8:00 pm – Umple-te cu o cina traditionala Thai la Ruen Mallika, o casa din lemn de tec din secolul 19, convertit intr-un restaurant cu un meniu mamut, specializat în feluri de mâncare pentru familiile regale (www.ruenmallika.com). Stati pe podea etaj, în jurul mese mici şi bucură-te de delicatesele preparate, cum ar fi flori prăjite în ulei şi pui învelit în frunze de banane. Pe-o hartă a-i găsi acest loc într-un colţ obscur de cartier Asoke, undeva intr-o parte retrasa al ocupatului si aglomeratului Sukhumvit Road.
10:00 p.m – Ia-o la plimbare pe Sukhumvit, drumul ce se strecoara prin pieţele de pe trotuar şi apoi răcoreste-te cu o băutură în Cina Bed Club (www.bedsupperclub.com), un pod futuristic oval alb cu un bar şi zonă de lounge cu paturi suspendate de pereţi. Cei care doresc să danseze în noapte poate se aventureze în “Q Bar,” cunoscut pentru DJ-ii locali şi internaţionali (www.qbarbangkok.com)

Bangkok by Night [XH-A1 Magic Bullet] from astute on Vimeo.

Pentru a doua zi, reveniti curand pe site±

Tags |

Leave a Reply